Vision

All gruppkommunikation använder den “nya öppna digitala teknologin” med standardenheter, branchanpassade tjänster och tillbehör med utökad tillförlitlighet och användarvänlighet.

Mission

Med fullt kunnande och ansvar erbjuder vi komplett gruppkommunikation med bästa kvalitet till de som behöver det mest. Vi är bäst på det vi gör och ger kunden de bästa verktygen för sitt behov.

Bakgrund

Vi har lång erfarenhet av utveckling av produkter, tjänster och lösningar inom telekommunikation och IT, och började med internet baserade kommunikationstjänster och produkter redan på slutet av 1990-talet. 2005 togs första initiativet till att leverera kommunikations tjänster över internet som idag så populärt kallas “molnet” med ett  call center, ip-telefoni till små företag, samt mobila tjänster såsom push-to-talk till både konsumenter och företag.

historyVisionen har varit att tekniken måste öppnas upp och frångå “slutna” lösningar, standarder, operativsystem, plattformar och nätverksleverantörer,  för att istället tillåta “nischade företag” vara bäst i sitt område och leverera kunden lösningar och support för kundens bästa upplevelse. Sedan 2005 har vi sett en fantastisk utveckling i rätt riktning med rätt förutsättningar för att helt enkelt kunna vara bäst i vår domän. Många sänker kostnader genom att avkall på kvalitet eller kompetens, men vår filosofi är att ge kunden lägre kostnader genom effektivare verktyg, erfarenhet och kompetens. Vi kan inte allt, och vi kanske inte alltid är billigast,  men vi prioriterar kvalitet och det vi gör försöker vi vara himla bra på. Kom till oss så vi får bevisa det. Inga bindningstider ger 100% nöjd kund garanti.

 

Share Button