Transport och bud

budcykel

Bud och transport ställer krav på de rätta tillbehören för att kunna bibehålla snabbt arbetstempo utan onödiga moment. Med vår utrustning är det enkelt att göra ett anrop snabbt, eller etablera kommunikation med grupp eller enskilt bud. Trafikregler och tid ger sällan utrymme att använda applikationer som kräver interaktion på skärm. Positionering och karta ger möjlighet för arbetscentral eller kollega att se var övriga i gruppen befinner sig för optimerad planering. Missar man något kan man lyssna på tidigare anrop. Nu finns äntligen ett fullgott alternativ till analog radio och med obegränsad räckvidd.

Bevakning och säkerhet

sydsecbil

Bevakning och säkerhet kräver täckning i källare och platser där dialog radio inte når framme. Med anpassade monofoner och headset eller stryktåliga telefoner är man alltid tillgänglig för anrop från eller till bevakningcentral eller kollegor. Bra verktyg krävs för optimerad ledning och samverkan med stöd för positionering, avlyssning och larmhantering.  Förutom larm av väktare och ensamarbetare så är det ofta ett viktigt komplement att larma vid inaktivitet eller gyrometer s.k. “man-down”. För bevakning duger inte “gratis-appar” utan krävs en motpart som garanteras tjänstens tillgänglighet och tillförlitlighet.

Industri och bygg

Industri och Bygg

Industri och bygg är miljöer med ofta hög ljudnivå och buller som dessutom kräver oömtåliga enheter och tillbehör. Istället för höga skrik för att överrösta en bullrig miljö så anropas en kollega eller arbetsgrupp med ett enkelt knapptryck. Larmfunktion och gyrometer ökar säkerheten för att snabbt få hjälp vid eventuella olyckor. Med t.ex. trådlöst internet hanteras även arbete i tunnlar eller lokaler och platser utan täckning för analog radio eller 3G/LTE.

Mässa och evenemang

milajki_logo

Vid mässor och evenemang kan i många fall behov finnas att kommunicera snabbt i grupp. Begränsad täckning, bullrig miljö och anpassade tillbehör ger personal vid mässor och evenemang verktyget för en lösning anpassad och endast tillgänglig för ett visst tillfälle med egna grupper och/eller telefonnummer. Pushtalk används med stor framgång som del i säkerhetsorganisationen för samverkan och ledning med längre avstånd i idrottsevenemang som t.ex. Ö-til-Ö swim-run och Åre Extreme Challenge.ÅEC

Share Button